Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Rekbare multiriemen

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Rekbare multiriemen

  https://www.youtube.com/watch?v=TrTUbbyj8L8
  https://www.youtube.com/watch?v=f7YBANFzbWo
  https://www.youtube.com/watch?v=wRkzBqM4uPU
  https://www.youtube.com/watch?v=x-Wf...i-pZQQ&index=1
  Kende ik nog niet . Op zoek naar mijn steeds maar bijspannen van de multiriem kwam ik die speciale riemen en tools tegen. Mijn probleem is gewoon versleten tanden op een poelie , zijn scherp en snijden dan in de riem waardoor hij steeds rekt. (krukasdemper is recent,alternatorpoelie zal het dan wel zijn)
  Video's voor de handyman die een multiriem kan plaatsen, maar deze riemen zijn rekbare . Dus zonder spanrol of verende dynamo. En tegenwoordig moet je dat al lezen via je qr-code lezer op je smartphone op de verpakking. Dus wat je ziet is soms ingewikkelder dan je denkt.
  Last edited by wielscheel; 23/04/2017, 11:19.
  Op 1 2 3 is het niet gemaakt ! Kijk naar de Autodoktoren http://www.vox.de/cms/sendungen/auto-mobil/autodoktoren-videos.html

 • #2
  PSA gebruikte dit 10 jaar geleden al. Na 6 maanden ongeveer waren ze het al moe en zijn terug gegaan naar de setup met automatische spanrol.

  Werk nu bij een ander merk en daar zijn deze riemen ook een tijdje gebruikt, maar tegenwoordig ook niet meer. Blijkbaar sparen ze toch niet voldoende uit met die spanrol te elimineren...

  Comment

  Working...
  X