Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Speel mee met AutoWereld GP!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Speel mee met AutoWereld GP!

  Het nieuwe Formule 1-seizoen trapt af op zondag 25 maart 2018 met de Grote Prijs van Australië. Hopelijk ben je helemaal klaar voor die openingswedstrijd, want AutoWereld daagt je uit.

  We zijn gestart met “AutoWereld GP”, een subpoule van Scorito GP. Een online F1-spel waar de supporters van Vandoorne die van Hamilton, Vettel of Verstappen een hak kunnen zetten. Doe je ook mee?

  Hoe werkt het F1-spel?
  · Stel een team samen van 5 rijders
  · Selecteer per rijder en per race 5 tegenstanders
  · En probeer zoveel mogelijk punten te halen: je scoort punten als jouw rijder hoger eindigt dan de gekozen tegenstander

  Klik op de link hieronder om je aan te melden en je bent vertrokken:
  https://www.scorito.com/gp-manager/scorito-gp-2018/autowereld-gp?code=fa2c6c3a-6f50-4bb6-bb89-0b46deb954eb

  De eenmalige deelnamekost voor het spel bedraagt 1,99 euro, een bedrag waarvoor je acht maanden spelplezier krijgt. Er is ook een gratis probeerversie beschikbaar.

  Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 13 april om 23 uur. Dan moet je jouw team van 5 rijders samengesteld hebben én je 5 tegenstanders gekozen hebben. De eerste drie races zijn om te proberen, na die proefperiode schiet "AutoWereld GP" echt uit de startblokken. Het spel begint immers vanaf de Grote Prijs van Azerbeidzjan, de vierde wedstrijd van het seizoen.

  Uiteraard zijn er tal van prijzen te winnen voor de deelnemers aan de poule “AutoWereld GP"

  Sportieve groet!
  Team AutoWereld
Working...
X