Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Audi Q6 E-tron (2023).

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Audi Q6 E-tron (2023).

  2023 Audi Q6 E-Tron: Design, EV Performance And Everything Else We Know.


  https://www.carscoops.com/2021/06/20...-else-we-know/
  There are Pretenders among us.....
  Geniuses with the ability to become anyone they want to be.

 • #2
  Laat maar komen zo!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  Phileas Fogg, maakte naar aanleiding van een weddenschap één reis om de wereld in 80 dagen. Jules Verne heeft er het wereldberoemde boek naar geschreven en is ook meerdere keren verfilmd geweest.
  Metaxa, deed tot hiertoe 60 reizen rond de wereld in 6560 dagen of gemiddeld elke dag 366,71 km elke dag, dag in, dag uit...
  Maar daar zal wellicht nooit een boek noch een film over gemaakt worden.

  Comment


  • #3
   Ik vind het wel een opvallend verhaal, dat dit al de opvolger zou moeten worden van de huidige Audi E-tron SUV.
   There are Pretenders among us.....
   Geniuses with the ability to become anyone they want to be.

   Comment


   • #4


    Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

    2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

    Comment


    • #5
     TOCH WAT ANDERS DAN GEDACHT

     AUDI Q6 E-TRON VOOR HET EERST IN HET OPENBAAR

     We dachten de voor ons bestemde Audi Q6 e-tron al in grote lijnen gezien te hebben, maar deze spyshots vertellen toch een iets ander verhaal.

     In april stond er op de Shanghai Motor Show een nog naamloos studiemodel van Audi. Een volledig elektrische SUV waar uiteraard uiteindelijk ook het e-tron-label op verscheen. Gezien het formaat en de PPE-basis dachten we te maken te hebben met een voorbode op de Q6 e-tron. Dat lijkt toch iets anders te zitten. Op deze spyshots is namelijk duidelijk de grotere broer van de Q4 e-tron te zien en dat is toch een andere auto dan die in China stond.

     Hoewel het uiterlijk van het gespotte prototype an sich niet voor verrassingen zorgt, is het wel opvallend dat het een andere auto is dan de in China gepresenteerde concept. Waarschijnlijk gaat het bij die tweede om een specifiek voor de lokale markt bestemde Audi, eveneens op het PPE-platform. Begin dit jaar werd immers aangekondigd dat Audi en FAW op die basis samen volledig elektrische auto's voor de hogere segmenten gaan bouwen.

     'Onze' Q6 e-tron wordt zoals gezegd nog wat duidelijker een grotere broer van de Q4 e-tron, met een wat minder langgerekte koets dan het Chinese model. Verder houdt de camouflage details nog goed verborgen, al is de verwachting dat er geen al te schokkende ontwerpfrivoliteiten onder vandaan zullen komen. Overigens is deze Q6 e-tron de Audi-neef van de aankomende volledig elektrische Porsche Macan. Die zagen we al eens als kleimodel. De Audi Q6 e-tron wordt volgend jaar verwacht, de elektrische Porsche Macan in 2023.     Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

     2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

     Comment

     Working...
     X