Mededeling

Collapse
No announcement yet.

OpLichting? Inschrijvingsbewijs ontbreekt

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • OpLichting? Inschrijvingsbewijs ontbreekt

  Ben een 2dehands auto gaan kopen waar het inschrijvingsbewijs ontbreekt. Ok zou je zeggen is geen probleem en idd die mens heeft een pv opgestuurd van verlies van inschrijvingsbewijs.
  Tot slot blijkt dat die auto als donor gediend heeft. En door al die elektonica erbovenop wil ik die niet meer en voort verkopen.
  Nu blijkt dat hij enkel kan ingeschreven worden op mijn naam. (=>zonet gebeld naar keuring)
  Die meldden ook nog dat het geen geldige verkoop is zonder carpass .
  Is dit oplichting een annonce: verkoop auto, onderdelen of export? ---en zo laat men dan zo papieren verdwijnen of niet zien(oplichters).
  Op 1 2 3 is het niet gemaakt ! Kijk naar de Autodoktoren http://www.vox.de/cms/sendungen/auto-mobil/autodoktoren-videos.html

 • #2
  Is het een oldtimer of nog niet? Je kan een procedure starten bij behva om papieren terug in handen te krijgen kost je wel wat 250a400.
  Verkoop die in onderdelen

  En tip koop nooit een auto zonder papieren tenzij die echt klaar staat om te keuren. En dat pv blijft dan maar 30 dagen geldig meestal willen ze het niet eens verlengen.
  Polo 6n 1.4

  Comment


  • #3
   Auto is 16 j. Wellicht had dat inschrijvingsbewijs een stempel van 3 mnd geldig en heeft men dat weg gemoffeld. En denkelijk de carpass ook tov de vele gebreken.(oplichting)
   Daar was nog iets, met Z platen zou het verkoopsformulier blanco blijven. Of de pv van 'verloren inschrijvingsbewijs' en geldigheid van 1 mnd hierbij nietig wordt weet ik niet?
   Op 1 2 3 is het niet gemaakt ! Kijk naar de Autodoktoren http://www.vox.de/cms/sendungen/auto-mobil/autodoktoren-videos.html

   Comment

   Working...
   X