Mededeling

Collapse
No announcement yet.

TESLA Lovers

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • ENORM IN DE PLUS

  AANDEEL TESLA VOOR HET EERST BOVEN 500 DOLLAR-GRENS

  Het aandeel van Tesla is voor het eerst boven de 500 dollar (zo'n 448 euro) gestegen nadat een analist op Wall Street zijn prijsdoel voor het bedrijf flink verhoogde. Sinds de zomer is het aandeel maar liefst 187 procent gestegen.

  Even na de start van de handel op maandag stond het fonds 6 procent hoger, op bijna 510 dollar per aandeel. Op 19 december stond het aandeel nog op 400 dollar.

  Analist Colin Rusch verhoogde maandag zijn inschatting van het aandeel Tesla van 385 dollar per aandeel naar 612 dollar. Volgens Rusch heeft Tesla een kritische grens behaald zodat het bedrijf gemakkelijker zelf geld kan genereren. Zo kan Tesla ook beter de beoogde uitbreiding financieren. Vorige week zette het bedrijf ook al een record op de beurs neer toen het meer dan 80 miljard dollar waard werd. Hiermee werd Tesla meer waard dan de autofabrikanten Ford en GM bij elkaar. Toen stond Tesla vooral in de belangstelling doordat het concern in het vierde kwartaal de eigen verwachtingen net haalde. Ook leverde Tesla voor het eerst de in China geproduceerde auto's.

  Bron: Autoweek
  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

  Comment


  • KLEINE BROER VAN MODEL Y?

   MYSTERIEUS NIEUW MODEL TESLA DUIKT OP IN CHINA

   Tesla doet deze week uit de doeken wat het merk allemaal wil gaan doen in China en daarbij schotelt het plots een voor ons onbekende tekening voor. Het lijkt te gaan om een nieuw model, dat mogelijk in de nieuwe Chinese fabriek van de band gaat rollen.

   De opening van Tesla's Gigafactory 3 in China was al groot nieuws, maar er lijkt nog meer in het Chinese vat te zitten. Eerder liet Tesla al weten dat het een R&D-centrum wil openen in China, met als doel van de grond af in China ontwikkelde producten. In die plannen had Tesla het over een in China ontwikkelde en gebouwde auto voor de wereldmarkt. Wat daarmee concreet bedoeld wordt, laat zich voorlopig nog raden. Er duikt nu in ieder geval al wel een mysterieuze Tesla op in een officieel Chinees presentatiedocument van het merk, verspreid via WeChat.

   De auto in kwestie doet sterk denken aan de Model Y, die sowieso in China gebouwd gaat worden. Hij lijkt echter een slagje kleiner te zijn en vooral de achterkant is wezenlijk anders. Het lijkt te gaan om een kleinere hatchback of cross-over. Mocht dat werkelijk het geval zijn, dan gaat het hier naar alle waarschijnlijkheid om een model dat onder de Model 3 in het gamma komt. Tel daarbij op dat de productie in China plaats zal vinden en je hebt een nieuwe goedkoopste Tesla voor je. De tijd zal het leren.

   Bron: Autoweek


   Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

   2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

   Comment

   Working...
   X