Mededeling

Collapse
No announcement yet.

schade veroorzaakt aan gehuurde verhuiswagen

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • schade veroorzaakt aan gehuurde verhuiswagen

  Hallo iedereen
  Ik huurde een maand geleden een grote verhuiswagen. In eeen bocht reed ik tegen een klein houten paaltje, en dat zorgde er voor dat de achteras volledig scheef trok en de cardan op de grond viel. Dat vond ik heel vreemd want dat kleine houten paaltje leek zelf niet geraakt. Ik begreep er niks van. Een bijstaander zei: ik zag dat er iets viel en je toen naar rechts trok". Dus mss is het de as die reeds iets had en daardoor de cardan loskwam en ik daardoor naar rechts ging. Ik weet het niet. Maar goed, de firma verzekerde me dat ze gingen kijken wat ze konden doen om de kosten wat te dekken.
  Mijn borg van 1000 euro kreeg ik niet terug in afwachting van de herstelling; In het contract staat dat de eerste 1210 euro schade voor de huurder is. Nu krijg ik een mail met een factuur waarin taat dat de kost 1210 euro is; Ik heb echter nooit een verslag van de verzekering (expert / deskundige ) gezien en heb dus geen tegenexpertise kunnen vragen. Ik meen me te herinneren dat ze zeiden dat ze hun eigen "garagisten hadden die dat herstelden". Dus eigenlijk kunnen ze nu zeggen wat ze willen... mss was de wagen reeds slecht hersteld en moet ik nu voor de kosten opdraaien. Misschien was het WEL volledig door mijn doen, maar dat had een expert of tegenexpert kunnen bekijken. Nu heb ik zelf geen expertise verslag gekregen. This smells fishy.
  Wat kan ik doen?

 • #2
  Oorspronkelijk geplaatst door PapaVanYasmine Bekijk Berichten
  In eeen bocht reed ik tegen een klein houten paaltje, en dat zorgde er voor dat de achteras volledig scheef trok en de cardan op de grond viel.
  Is dat wat je denkt ? Of wat je denkt gezien te hebben ? Of wat ze je hebben verteld hoe het gebeurd zou kunnen zijn ?
  If something smells like shit, usually it is shit
  edit : hou oud is die verhuiswagen?

  Comment

  Working...
  X