Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ruitenwisserblad vervangen Nissan Navara

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Ruitenwisserblad vervangen Nissan Navara

  Beste,

  Voor de meesten onder jullie is dit waarschijnlijk iets heel triviaal, maar ik ben hier nog groen in dus don't shoot me :-)

  Ik probeer m'n ruitenwisserbladen te vervangen van m'n Nissan Navara, maar het is me niet helemaal duidelijk hoe ik de bestaande mag losmaken. Ik heb aan elk stukje al zitten trekken/duwen/peuteren, maar het blijft er rond geklemd zitten en ik weet ook niet waar ik juist wat meer kracht op zou mogen zetten zonder iets kapot te doen dat nog nodig is.
  Zoals je kan zien heb ik dus de wat grotere klep al wel open kunnen zetten. Net rond de arm heb je aan weerszijden iets dat ik wel een halve cm / cm zoiets van de arm weg kan trekken. Er is ook nog een klein klepje dat ik tot tegen de arm kan duwen, maar dat verder ook geen effect lijkt te hebben.
  De ruitenwisser in z'n geheel kan ik enkele mm van de arm wegschuiven of terug richting de auto, maar dat is het dan ook.
  Moest iemand me wat in de richting kunnen zetten van hoe dat juist los moet komen, enorm bedankt!

  Indien het iets uitmaakt, ik heb hier een Champion Easyvision ER48 en ER60 liggen die ik daarna nog terug zou moeten kunnen monteren.


 • #2
  https://www.youtube.com/watch?v=yeTBwjer7Lo

  https://www.youtube.com/watch?v=MaRfZyBgGo8
  Last edited by Bud Wijzer; 5 Dagen Geleden.

  Comment


  • #3
   Amai fantastisch, dat is inderdaad duidelijk zo. Ik heb het net geprobeerd en beide ruitenwissers zijn vervangen nu :-)

   Hartelijk bedankt!

   Comment

   Working...
   X