Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kia Futuron Concept

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Kia Futuron Concept

  ELEKTRISCHE COUPÉ-SUV

  KIA FUTURON CONCEPT GEPRESENTEERD

  Kia trekt het digitale doek van de Futuron Concept, een vooruitblik op een elektrische SUV met - hoe kan het ook anders - een relatief sterk aflopende daklijn.

  De Futuron Concept wordt door Kia omschreven als een sportauto in SUV-vorm. De volledig elektrische concept-car is 4,85 meter lang en heeft een heftige wielbasis van 3,0-meter. Daarmee is het model wat formaat betreft vergelijkbaar met onder meer de Jaguar i-Pace. De auto is 1,55 meter hoog, maar daarmee hebben we alle cijfers ook gehad. Specificaties over de aandrijflijn houdt Kia nog even onder de pet.

  De strak gelijnde concept-car biedt net als de in Genève gepresenteerde Imagine Concept een glimp van wat Kia naar eigen zeggen in de toekomst op designtechnisch vlak met zijn volledig elektrische modellen van plan is. Leuk weetje: de volledige raampartij is volgens Kia geïnspireerd op die van 'een vliegende schotel'. De Futuron Concept is uiteraard doordrenkt met autonome technieken en moet dan ook geheel zelfstandig op niveau 4 autonoom door het leven kunnen gaan.

  Bron: Autoweek

  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

 • #2
  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

  Comment

  Working...
  X