Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Opel Astra -Facelift- (2019)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Opel Astra -Facelift- (2019)

  GESNAPT: GEFACELIFTE OPEL ASTRA

  De huidige, vijfde generatie Astra krijgt een facelift. De bijgewerkte Opel is nu voor het eerst in de buitenlucht gesnapt.

  Het is 2015 als Opel de huidige Astra (K) op de markt brengt, een generatie die de geschiedenisboeken zal ingaan als de laatste door General Motors ontwikkelde serie. De auto is inmiddels enkele jaren op de markt en om de boel fris te houden, staat er voor binnenkort een facelift op de agenda.

  Enkel het front van deze hatchback is afgeplakt met camouflagewerk en dat wijst erop dat Opel niet al te hardhandig aan de slag is gegaan bij het aanpassen van het model. Verwacht niet meer dan een aangepaste bumper, een herziene grille en wijzigingen aan de lichtunits. Ook aan de achterkant krijgt de verlichting een nieuwe indeling. Het is mogelijk dat de auto al over PSA-motoren komt te beschikken, al durven we dat niet met zekerheid te zeggen. Opvallend zijn in elk geval de aan weerszijden van de achterkant geplaatste uitlaateindstukken. De kans bestaat dat Opel ook de Astra de GSi-behandeling geeft.

  Ongetwijfeld maakt de Astra op het gebied van veiligheidssystemen een stap. De auto krijgt op relatief korte termijn namelijk niet alleen de nieuwe Ford Focus, maar volgend jaar ook de nieuwe Volkswagen Golf tegenover zich. Er is sowieso veel vernieuwd in het C-segment. Kia heeft immers een nieuwe Ceed en ook de Hyundai i30 is tamelijk jong te noemen. Op korte termijn komt Toyota met een nieuwe Auris en ook de Honda Civic en Renault Mégane zijn geen oude spelers te noemen.

  Bron: Autoweek  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

 • #2
  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

  Comment


  • #3
   2019 Opel Astra Facelift Drops Some Camo, Updates Are Still Hard To Spot   Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

   2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

   Comment


   • #4
    OVERSTAP NAAR PSA-MOTOREN?

    GEFACELIFTE OPEL ASTRA LOOPT TEGEN DE LAMP

    Onze spionagefotograaf heeft voor de tweede keer een ingepakt exemplaar van de huidige Opel Astra voor de lens gekregen. De wijzigingen die Opel doorvoert, lijken op optisch vlak niet al te ingrijpend te zijn.

    Hoewel Opel de Astra vooral aan de voorzijde heeft afgeplakt, lijken we achter het camouflagewerk weinig nieuws te zien. De koplampen lijken identiek te zijn aan de exemplaren op het huidige model en zelfs de indeling ervan lijkt ongewijzigd. Mik op een gewijzigde grille en een nieuwe voorbumper.

    Achterop prijkt een EcoTec-D embleem en dat wijst erop dat er in de neus een dieselmotor ligt. Het is goed mogelijk dat deze dieselmotor geen GM-machine meer is, maar een blok is dat afkomstig is van de planken van Groupe PSA. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan zal het waarschijnlijk de 1.5 BlueHDi die al in diverse modellen van het Franse concern ligt.

    Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

    2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

    Comment

    Working...
    X