Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Autotent Dancover

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Autotent Dancover

  Nu de SLK uit de deur is en de overgebleven wagen in de garage kan is deze overbodig ,3 x opgesteld enkel in de wintermaanden bied 100% bescherming ,kan volledig dichtgezet worden en voor en achteraan boven verluchting voorzien .Altijd op ons zomerterras gestald dus uiteraard zeer proper.Op of af te breken in 20min .

  Garagetenten van Dancover zijn ontwikkeld om uw auto en andere dingen tegen de weersinvloeden te beschermen. Garagetenten zijn verkrijgbaar in vele afmetingen, die onderdak bieden aan zowel auto´s, andere voertuigen, materialen als apparatuur. Zowel particuliere klanten als de meeste bedrijven hebben vaak voertuigen of apparatuur die droog moeten worden opgeslagen. Het droog houden van uw auto´s en apparatuur zorgt ervoor dat de auto´s en machines altijd klaar zijn voor gebruik en niet hun waarde verliezen omdat ze buiten in de regen staan. Of u nu auto´s, kleinere boten, trailers, tuintractoren of materialen wilt opslaan, een garagetent of opslagtent is de perfecte oplossing om dingen voor een korte of langere tijd te stallen. U kunt een ruim assortiment aan garagetenten in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgen. Dit betekent dat u zeer waarschijnlijk de garagetent of opslagtent zult vinden die u nodig hebt.

  Garagetenten in een professionel kwaliteit

  Garagetenten en opslagtenten van Dancover worden ontwikkeld en geproduceerd om de meeste voertuigen van een efficiënte bescherming tegen de weersinvloeden te voorzien. De garagetenten van Dancover zijn opgebouwd uit een gegalvaniseerd stalen frame en een stevige afdekking van PE of PVC

  Prijs 285 of goed bod

 • #2
  225 euro voor de snelle beslisser ,tent staat nog steeds op

  Comment

  Working...
  X