Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Fietsers topic Volume 2

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Vanmorgen naar het werk gevlogen (wind schuin achter). Vanavond was het een stuk minder. Tegen de wind in rijden, vind ik helemaal niet erg. Integendeel soms. Maar nu was het dus half opzij. Ik rij langs een jaagpad en naar het westen toe een volledig open vlakte. Het was echt op het randje. Pijn in de onderrug omdat ik de hele tijd moest evenwicht zoeken/rukwinden compenseren. Daarnaast greep ik m'n stuur te hard vast want ik kreeg echt pijn in m'n handen. En na letterlijk 50 seconden begon het regenen

  En er wordt voor de rest van de week 6 beaufort voorspeld aan de kust.


  Idleness is not doing nothing, idleness is being free to do anything...

  Comment


  • Ik 65 vandaag. Nog een stukje met de zotten mee gereden waar ik geregeld met meerijd als de conditie echt goed is. Maar 40 per uur met 5 beaufort rechts vooraan, was er op den duur toch teveel aan, vooral door op het kantje te rijden in de waaier op het jaagpad. Te veel wind gepakt, maar vooral, de conditie moet nog wat aangescherpt worden. Waar blijft dat goed weer?
   _________________________________

   My Dacia Logan 1.0 SCe '335 Look'

   Comment


   • Oorspronkelijk geplaatst door Jakkel Bekijk Berichten

    Vage rugklachten los je op door te bewegen. Bewegen is immers gelijk aan spieropbouw. Spieren ondersteunen je gestel, ook je rug dus.
    Ja, van vage rugklachten kan ik mij dat goed voorstellen, maar wat Free beschrijft dacht ik aan iets ergere vormen van rugpijn.
    Maar goed voor hem dat fietsen en andere dagdagelijkse bezigheden geen al te grote obstakels zijn om een prettig leven te leiden, ik ken er anderen.

    Comment


    • Oorspronkelijk geplaatst door DACIA DUSTER DRIVER Bekijk Berichten

     Ja, van vage rugklachten kan ik mij dat goed voorstellen, maar wat Free beschrijft dacht ik aan iets ergere vormen van rugpijn.
     Maar goed voor hem dat fietsen en andere dagdagelijkse bezigheden geen al te grote obstakels zijn om een prettig leven te leiden, ik ken er anderen.
     Niet erger voorstellen dan dat het is hé. Desondanks ik met een hernia zit, zou ik moeten blij zijn dat ik hiermee zo kan leven. Ik ken mensen die er heel anders aan toe zijn. Zo is er een jeugdvriend, even oud dan ik, die niet meer kan werken en een pijnpomp heeft voor zijne rug. Mijn schoonzus is onderwijzeres en die is al 2 x aan nen hernia in hare nek geopereerd en zit nu weer 2 weken thuis omdat het weer van dat is. Een ex van mij die kleuterleidster is, die werkt nu al 2 jaar 4/5de omdat ze eveneens ook herna in hare nek had die geopereerd is, maar niet veel beterschap geeft.

     Ik weet ook niet op lange termijn wat het gaat geven en de kans is groot dat er alleen maar meer hernia's gaan komen. Dus ik ben bang voor hetgeen er nog gaat komen, want ik ben nog maar 42 jaar en zou graag na mijn pensioen ook nog blijven sporten. Ik hoop thans dat er een oplossing ooit komt, die ervoor zorgt dat ik er niets meer van voel. Maar we zullen er maar vanuit gaan dat we ermee moeten leren leven.

     Ik heb nen andere maat die identiek hetzelfde aan de hand heeft en ik heb hem al 100 x gezegd naar dezelfde specialist te gaan en dan die facetblokkades te laten doen, maar hij durft niet. Ne beer van ne kerel, maar als hij een naald ziet, valt m bijna flauw. Ik zelf eigenlijk ook wel Maar ik ben van het principe 'wat moet, moet' en dan zet ik mij daar wel overheen. Korte pijn, zeg maar. Maar hij zit nu gemiddeld 4 x per jaar een maand thuis ermee.


     Volkswagen Tiguan 2.0TDI DSG - 2016

     Comment

     Working...
     X