Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Dacia Duster (2018)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Dacia Duster (2018)

  NIEUWE DACIA DUSTER STREKT DE BENEN

  ALS VIJF- EN ALS ZEVENZITTER

  Vorig jaar legde Dacia een groot deel van zijn modellen op de snijtafel en het modernisatieproces gaat verder met een nieuwe Duster. Vandaag zien we hem voor het eerst ingepakt en wel in de buitenlucht.

  Het is 2009 als Dacia de Duster op de markt brengt, een relatief eenvoudige maar stoer ogende SUV waarmee het Roemeense zustermerk van Renault in ons land ruim 7.500 klanten mee naar de showrooms wist te lokken. Een nieuwe generatie staat op de planning en onze spionagefotograaf was erbij toen de nieuwe Roemeen werd uitgelaten.

  De nieuwe Duster is nog enigszins in nevelen gehuld. Naar verluidt wordt de tweede generatie op een herziene versie van het huidige B0-platform geplaatst, al zou het gezien de leeftijd van die basis ook aannemelijk zijn te verwachten dat Dacia het veel modernere CMF-B-platform onder de Duster monteert. Die basis zal ook door de tweede generatie Nissan Juke gebruikt worden.

  De nieuwe Duster komt zowel als vijfzitter als met zeven zitplaatsen op de markt. Een onthulling verwachten we niet voor het eind van volgend jaar.

  Bron: Autoweek

  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2015 - Mercedes GLA 200d (136pk) Urban in Cosmoszwart

 • #2
  Die zweite Auflage des Dusters (hier die AUTO BILD-Illustration) wird vermutlich wie gehabt für knapp 11.000 Euro auf den Markt kommen. Selbst das Topmodell mit sieben Sitzen wird die magische Grenze von 20.000 Euro wohl kaum knacken.

  Bild: Rene Demarets

  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2015 - Mercedes GLA 200d (136pk) Urban in Cosmoszwart

  Comment

  Working...
  X