Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Mercedes A/CLA/GLA-klasse (2018-20)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • VOLGENS BEKEND MAAR SPORTIEVER RECEPT

  NIEUWE MERCEDES-BENZ CLA SHOOTING BRAKE DUIKT WEER OP


  Onlangs dook de nieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake voor het eerst in bewegend beeld op en nu hebben we ook uitstekende foto's van de gelikt gelijnde stationwagen te pakken.

  Mercedes-Benz is momenteel bezig met een werkelijk enorm modellenoffensief. In korte tijd hebben we kennisgemaakt met auto's als de nieuwe A-klasse hatchback, de A-klasse Limousine, de nieuwe B-klasse, de nieuwe GLE-klasse, een nieuwe CLS-klasse én met de AMG GT 4-Door Coupé. Straks komt daar een nieuwe GLE Coupé, een nieuwe GLS-klasse, een aangescherpte GLC en GLC Coupé én een stel compacte modellen bij. Wat die kleinere Benzen betreft, heeft Mercedes-Benz een GLB-klasse én een volledig nieuwe CLA-familie in de coulissen staan. De CLA-familie gaat, ondanks dat er met de A Limousine al een compacte sedan is, bestaan uit een vierdeurs sedan én een nieuwe CLA Shooting Brake. Die laatste hebben nu voor de tweede keer in beeld.

  De nieuwe CLA Shooting Brake volgt het recept van zijn voorganger en dat betekent dat ook de nieuwe generatie een stationwagon is met een sterk aflopende daklijn. Dat doet de interieurruimte natuurlijk geen goed, maar de auto krijgt er wel een sportieve uitstraling door. De CLA Sedan komt boven de A Limousine op de menukaart te staan en het is aannemelijk dat Mercedes-Benz zijn best doet om die twee modellen verschillende karakters te geven. We verwachten dan ook dat de nieuwe CLA-familie, waar deze Shooting Brake deel van uitmaakt, een sportievere inslag heeft dan z'n voorganger. Een publieksdebuut verwachten we volgend jaar in maart tijdens de Autosalon van Genève.





  Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

  2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

  Comment


  • Nog wat CLA,











   Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

   2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

   Comment


   • Het nieuwe model van de CLA zal op het autosalon van Brussel in de Black Box staan.

    Comment


    • AUTO VEEL EXTREMER DOOR KOMST A35

     MERCEDES-AMG A45 KOMT EERSTE HELFT 2019

     Mercedes-Benz komt in de eerste helft van 2019 met een nieuwe Mercedes-AMG A45. Dit wordt een veel wildere auto dan de gelijknamige versie van de vorige generatie A-klasse.

     Toen de A35 werd onthuld hebben veel mensen ongetwijfeld vreemd opgekeken van het 'lage' vermogen. 306 pk is immers een stuk minder dan de 380 pk van de vorige dikke A. Maar iedereen die Mercedes een beetje in de gaten houdt begreep meteen dat er nog iets in het vat zat. Tijdens de introductie van de A35 spraken we met iemand van AMG die bereid was iets meer te vertellen.

     De échte opvolger van de A45 wordt in de eerste helft van 2019 onthuld, Genève zou daarvoor een mooie plek zijn. De auto wordt vervolgens een stuk heftiger dan de A45 AMG van de vorige generatie A-klasse. Omdat de prestaties van de nieuwe A35 al bijna op hetzelfde niveau zitten als die van de vorige A45, hoeft men minder rekening te houden met mensen die de auto dagelijks willen gebruiken, daarvoor is er nu de A35. De A45 kan daarom meer de extreme kant op en dat is men bij AMG dan ook van plan. “Dit wordt een heel bijzondere auto, waarbij we minder compromissen hoeven te sluiten dan bij de vorige generatie”, zo wordt ons verteld. Reken op een vermogen van meer dan 400 pk.

     Bron: Autoweek
     Een "echte" autoliefhebber is voor mij iemand die alle soorten wagens kan waarderen.

     2018 - Mercedes A200 (163 pk) AMG-line in Iridium Zilver

     Comment

     Working...
     X