Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Sleutelplek te huur !! Amstelveen

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
new posts

 • Sleutelplek te huur !! Amstelveen

  Beste volkswagen of wat voor oldtimer dan ook liefhebber,

  lees en pb me

  Ik ben onderdeel van een groepje liefhebbers die een loods huren in Amstelveen, en waar we 9,5 klusplek verdeeld hebben. De loods is 400m2 vloeroppervlak, en iedere klusplek is grofweg 25m2. Daarnaast is een deel algemene ruimte voor opslag/stellingen en een deel is voor machines en in de toekomst een autobrug.
  Een aantal gereedschappen staan beschikbaar voor algemeen gebruik. Deze zijn in het verleden gezamelijk aangeschaft. Denk aan een ontvetterbak, polijstmachine, kleine straalkast, flinke compressor.

  We zijn op zoek naar iemand die in onze groep past, en graag wil sleutelen en of poetsen aan zijn geliefde bolide. Onze leeftijd ligt tussen 26 en een jaar of 50. En die van onze auto's idem dito. Wat voor ons wel belangrijk is, is dat je rekening met de andere huurders houdt. We zitten in een loods waar de verhuurder naast woont en die erg gesteld is op zijn loods. We zorgen dat we onze plek schoon houden en niet teveel met olie/benzine en andere bende rotzooien. Niet sleutelen met commerciële doeleinden.

  De plek kan op korte termijn beschikbaar zijn in overleg. Heb je interesse, stuur me een bericht, dan kunnen we kennismaken en wat meer informatie geven.

  De prijs is 131 euro per maand, inclusief een voorschot voor gas/water/licht en algemene uitgaven voor de loods.
Working...
X